Sådan vandt Karin endnu en pris til bageriet: Hun kan et håndværk, der inspirerer i hele Danmark
Prøvebagninger, testsmagninger og fotosession er noget af det, bageruddannede Karin Mathiesen bruger sine arbejdstimer på. Hun inspirerer Konditorbagerkædens andre ansatte til at lave kager og bagværk til alle årets begivenheder.
Copy link address
Cecilie Kruse ceckr@jv.dk
Annonce
Karin Mathiesen arbejder hos KonditorBager Outrup. Hun har netop vundet prisen som Årets Ildsjæl i bagerkoncernen. Foto: Cecilie Kruse
Karin Mathiesen fra KonditorBager Outrup sidder her med diplomet, som hun fik med sig hjem fra årsmødet i KonditorBager koncernen. Privatfoto
KonditorBager Outrup har et bredt udvalg af kager. Foto: Yvonn Tittel
Karin har to store mapper fyldt med inspirationshæfter. I de sidste tre år har hun været med til at udvikle hæfterne til hele koncernen, hvori der blandt andet gemmer sin inspiration til tapaskager, mgp-kage, mors dag, fars dag og Tour de France kage. Foto: Cecilie Kruse