I 37 år har ægteparret Aase og Per drevet Henne Stationskro. Mens Danmark er lukket ned er den løse hjælp sendt hjem, og de to knokler med madbestillinger ud af huset.
Copy link address
Tatjana Schantz Johnsson tasjo@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Intet i indretningen er overladt til tilfældigheder med Aase Kristensen ved roret. Der er en blå linje i indretningen. Foto: Tatjana Johnsson -
Per Kristensen tager sig normalt af serveringen på kroen. Nu i coronatid hjælper Aase og Per hinanden med det hele, som de har gjort det i 37 år. Foto: Tatjana Johnsson -
Per og Aase Kristensen har drevet kroen i Henne Stationsby sammen siden 1983. Lige nu er de helt overvældet over den store opbakning lokalt med take away og madbestillinger ud af huset. Foto: Tatjana Johnsson -
Aase Kristensen i et sjældent stille øjeblik på kroen i Henne Stationsby, hvor hun huserer i køkkenet, men også elsker indretningsdelen. Foto: Tatjana Johnsson -
Henne Stationskro er smagfuldt indrettet i bedste badehotelstil med blå som gennemgående farve. Foto: Tatjana Johnsson -
Aase Kristensen er vild med at lave mad, hvilket hun har arvet efter sin mor. Her ses hendes mors gamle opskrifter med brugsspor, der pynter på krohylderne. Foto: Tatjana Johnsson -
Henne Stationskro er fra 1903, og blev bygget i forbindelse med at der kom togbane og station til byen. Det er populært at spise udenfor, når vejret tillader. Foto: Tatjana Johnsson -
Solen vælter ind på kroen, der også har et stort selskabslokale med dilettantscene og udgang til en stor have, hvor Aase Kristensen dyrker grøntsager og urter til sit køkken. Foto: Tatjana Johnsson -
Der hersker en hyggelig atmosfære på alle hylder i Henne Stationskro. Foto: Tatjana Johnsson -
Blå er havets farve på Henne Sationskro, hvor Aase og Per har stor succes med deres fiskemenu. Foto: Tatjana Johnsson -
Velkommen forår. Foto: Tatjana Johnsson -
Per Kristensen bliver 64 år næste gang, og han glæder sig til at trække sig tilbage i nær fremtid, og nyde sit otium, sine børn og børnebørn. Foto: Tatjana Johnsson