Annonce
Nogle folk er hjemsendt og har derfor ekstra meget tid til at lave god mad til familien, og det kan man godt mærke ved slagteren i Nørre Nebel, hvor der langes mange bøffer over disken i krisetid. Foto: Tatjana Johnsson
Vesterhavsposten

Folk køber mere slagterkød i coronakrisetid

Slagter Lars Andersen mærker krisen som alle andre, nu hvor mad til selskaber er aflyst, men den daglige kød og delikatesseomsætning er steget. Folk vil gerne lave mad, mens de er sendt hjem.
Annonce
  • Nogle folk er hjemsendt og har derfor ekstra meget tid til at lave god mad til familien, og det kan man godt mærke ved slagteren i Nørre Nebel, hvor der langes mange bøffer over disken i krisetid. Foto: Tatjana Johnsson
  • Kunderne kan ikke komme tæt på kød og delikatesser hos slagter Lars Andersen i Nørre Nebel, der er afspærret i coronatid. Foto: Tatjana Johnsson
  • Alt tag selv mad er emballeret og med låg på hos Nørre Nebel Slagterforretning. Foto: Tatjana Johnsson
  • Slagter Lars Andersen vil snart have endnu mere pleksiglas end viste opsat ved disken mellem kunder og personale. Foto: Tatjana Johnsson

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce